nybjtp

MARKEDSFØRENS HOVEDMÅL

Det moderne markedet er absolutt uforutsigbart.Og likevel lever den etter strenge lover.Markedsførerne må være kjent for å oppnå maksimale resultater i sin virksomhet – det er markedsførerens hovedoppgave.


Kald beregning eller intuisjon?

«Maksimal resultater» er et vidt begrep.Hva driver profesjonelle markedsførere med?

Ved første øyekast ser arbeidet deres ganske kjedelig ut.De lærer hvilke endringer som skjer i det globale markedet, hvor mye annonsebudsjettet til et konkurrerende selskap vokste og hvordan det vil påvirke forretningsutviklingen.


På den annen side krever hver oppgave de løser kreativitet.Hvordan lage merkede produkter, hvordan drive et reklameselskap, hvordan forbedre produktet, gjennom hvem man skal organisere og etablere et effektivt forhandlersystem, hvor man kan bane vei for en rask promotering...


Arbeidet i en markedsføringssfære er en kombinasjon av systemet og direkte menneskets natur.Den kombinerer teknologi og kunst.Å utvikle strategier og bygge en merkevare er teknologier i innholdsprosessen.Og kunst ligger i å jobbe med mennesker.Det krever talent, fantasi og sjel.Tross alt er tiltrekningen av kjøpere kommunikasjon, spill, show.



Innleggstid: 15-jan-2023