e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Vilkår for utvidet metallnett

I den siste artikkelen har vi nevnt at når vi kjøper det utvidede metallnettet, må vi ta hensyn til de spesielle målene til disse metallnettingene.Her er den korte korte forklaringen av de nødvendige begrepene.

Strekkmetallnett i rustfritt stål

1. SWD — kort design

Når du måler lengden på det utvidede metallnettet, skal det langs den korte diamantengelen.Målepunktet skal være midten av bindingstrådene i nettet.SWD vil bli målt fra topp til bunn.


2. LWD — lang vei med design

Det er ganske som SWD.Når du måler strekkmetallnettet, bør du gå etter den lange diamantdiagonalen.Målepunktene skal fortsatt være de samme som SWD, sentrene til bindingstrådene i nettet.LWD skal måles fra høyre til venstre.


3. SWO — kort vei til åpning

SWO refererer til avstanden mellom innerkantene mellom bindingene målt over den korte diamantdiagonalen.I motsetning til SWD-målet mellom senteret av en binding til en annen, sentrerer SWO-en avstanden til åpningsrommet.


4. LWO — lang vei til åpning

Dette begrepet refererer til avstanden til innerkantene mellom bindingstråder når den måles over den lange diamantdiagonalen.I likhet med SWO, refererer LWO også til den åpne plassen.

鍥剧墖12

5. Strandtykkelse

Det refererer til tykkelsen på et stativ av strekkmetall.


6. Stativbredde

Det refererer til bredden på tråden.


Nå håper vi at du er klar over det utvidede måltidsnettets spesielle måleløsninger og kan få ditt passende strekkmetallnett.



Innleggstid: 15-jan-2023