e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Hvorfor folk trenger et sikkerhetsgitter for trekkmønster

Regntiden nærmer seg, er du klar til å møte den våte veien og trappene.Det er farlig for barna og de eldste å falle ned.Bruddet er ikke det farligste du trenger å bekymre deg for.Du bør bekymre deg for at de kan falle på de piercende gjenstandene eller bli lammet.Når du gulv på inngangsdøren, bør du være oppmerksom på det. Selv om gulvene dine ikke er for bratte, men det er vanskelig å holde vannet utenfor, right锛烖/p>

anti-skli-perforert-panelanti-skli-perforert metallplate


Når det gjelder innendørs, bruk matter og trinn, det kan absorbere litt vann og beskytte gulvet mot våte eller gjørmete føtter, poter og alle tingene.Du kan også holde håndklær ved inngangen din, og dermed kan det hjelpe deg med å pakke inn regnvannet eller flekken umiddelbart.Dekke verandaer og terrasser er også en god måte å skjerme mot regnet.Installer takrenner i nærheten av døråpninger, dette kan hjelpe deg med å lede vannet rundt huset ditt.


Så du vet hvordan du holder huset rent, tørt og ryddig.Så er det en måte å holde deg trygg på utsiden?Og hvis du jobber i nærheten av den intense og tunge maskinen, hvordan kan du beskytte sikkerheten din?


Jeg vil på det sterkeste anbefale HUIJIN sikkerhetsristplanker for trekktrinn, den har egenskapene til hundrevis av perforerte knapper som gir sklisikkerhet i alle retninger, noe som gjør den til et praktisk valg for industrielle applikasjoner og boligarbeidsplasser.

Anti-skateboardanti-skli-rist


Sikkerhetsristplankene for trekktrinn er laget av karbonstål, galvanisert, rustfritt stål eller aluminium.Den anti-korrosjonsfunksjonen sikrer at den kan brukes på fuktige steder.


Huijin produserer forskjellige typer sikkerhetsgitter i metall som gir en sklisikker og sikker arbeidsplass.Sikkerhetsrist og trappetrinn har en takket overflate som gir maksimal sklibeskyttelse i alle retninger.Sikkerhetsrister for slitebane gir en sikker arbeidsflate for gangveier, ramper, trappetrinn og utstyrsplattformer.


Hvis du trenger produktet, kontakt oss umiddelbart!



Innleggstid: 15-jan-2023